Voeding staat nu weer volop in de belangstelling. Je leest en hoort over superfoods, over allerlei soorten diëten… Maar welke voeding is nou goed voor jóú om mee af te vallen?

In deze tijd van toegevoegde suikers en ­bewerkte ‘voeding’ is het een goed idee om voor onze voeding terug te gaan naar de tijd van onze voorouders. Dat is de basis van het Oerslank-programma. Je gaat geen ­calorieën tellen, maar je wordt begeleid bij het je ­aanleren van een gezonde leefstijl. Je leert ­welke voeding geschikt is voor jouw lichaam. Dat is onbewerkte voeding waar je niet dikker van wordt. Terug naar de natuur! Geen ‘crashdieet’, shakes of pillen dus, maar een aanpassing van je leefstijl die je kunt volhouden.


Bij haar begeleiding kijkt orthomoleculair therapeut Annemarie Smidt ook naar de ­achterliggende oorzaak van je overgewicht: ligt die bijvoorbeeld aan een hormonaal ­probleem of aan een schildklierprobleem?
Het Oerslank-programma wordt voorafgegaan door een detoxprogramma van 9 dagen, dat ervoor zorgt dat afvalstoffen en gifstoffen afgevoerd worden uit je lichaam.
Als je het Oerslank-programma op de goede manier volgt, leidt dat vanzelf tot gewichtsverlies, omdat je lichaam alleen de juiste bouwstoffen binnenkrijgt. Oerslank is daarom niet zozeer een dieet, maar meer een nieuwe ‘way of life’ die gezond voor je is!

Meer weten over het over het Oerslank programma of contact opnemen voor een consult?

Oerslank-programma NEEM CONTACT OP