Voedingssupplementen zijn er in veel verschillende soorten. Niet ieder supplement kan zomaar door iedereen worden gebruikt zonder begeleiding hierin.

aloeveraNatuurlijke vitamines

Inmiddels is bewezen dat natuurlijke vitamines en mineralen een betere werking hebben dan synthetische. Wanneer je natuurlijke vitamines en mineralen gebruikt dan kun je ervan uitgaan dat 80 tot 95% hiervan wordt opgenomen door je lichaam. De reden dat natuurlijke vitaminen en mineralen beter worden opgenomen is omdat ze vaak gebonden zijn aan aminozuren. Door een betere opname is het niet altijd nodig om hogere hoeveelheden te gebruiken.
Aloë Vera heeft veel voordelen in het gebruik. Het is natuurlijk, het is mild en levert veel aminozuren en vetzuren met daarnaast de goede spijsverteringsenzymen.

De suppletie die kan worden ingezet zijn altijd natuurlijke vitamines en mineralen omdat deze door het lichaam het best worden opgenomen. Welke suppletie voor u wordt toegepast is afhankelijk van uw conditie en uw wensen.
Synthetisch geproduceerde suppletie gebruiken we niet omdat die minder goed (50%) worden opgenomen in het menselijk lichaam, maar nog veel belangrijker, in hogere doseringen ook toxisch (giftig) kunnen worden.