Ons lichaam heeft rust nodig om voedsel te verteren: ‘rest and digest’. Dus als je tussen de middag onder het werk 2 boterhammen met een glas melk naar binnen werkt en ondertussen nog even 3 mailtjes beantwoordt, bedenkt wat je vanavond moet gaan koken en wat je daarvoor nog moet kopen bij de supermarkt voordat je de kids uit school moet ophalen, gaat je lichaam deze maaltijd niet goed verteren!

Wat je lichaam uit voedsel opneemt, is net zo belangrijk. Dat is waar detoxen om de hoek komt kijken. Detoxen is het tijdelijk overgaan op lichtere of vloeibare voeding om je spijsverteringsstelsel tot rust te laten komen. Daarnaast zorgt het voor het reinigen van de darmen, door middel van supplementen.

Wat kun je na zo’n kuur verwachten?


Een schone start van je lichaam / een krachtige manier om je lichaam te ontgiften / energie / enkele kilo’s afvallen / je vitaliteit neemt toe / je huid straalt / je oogwit is witter / herstel van het zelfreinigend vermogen van het spijsverteringstelsel / bevordert de spijsvertering / verwijdert opgestapelde slakken / zuivert de huid / verbetert de peristaltiek van de darm.

De Clean 9-kuur biedt alle noodzakelijke middelen om te helpen bij het resetten van je lichaam in 9 dagen.

Het Clean 9 pakket bevat onder andere Aloë Vera Gel met ruim 200 vitamines en mineralen, die ervoor zorgen dat de afvalstoffen afgevoerd worden. Softgels verminderen het honger­gevoel, de eetlust en de vetopslag. Ook zitten er tabletten in het pakket die je veel energie geven en de lichaamscellen beschermen.

Benieuwd geworden naar Clean 9?

NEEM CONTACT OP