Je ziet steeds vaker berichten in het nieuws over onze verslechterende gezondheid. We zijn energieloos, slapen slecht, hebben kwaaltjes of er is iets aan de hand wat je ‘vage klachten’ zou kunnen noemen. Voor de oplossing zoeken we het vaak in de hoek van de medicijnen. We zijn óf aan de slaappillen, óf aan de antidepressiva, óf aan de kalmeringsmiddelen. Soms zelfs allemaal. Hoor je daar niet bij? Prijs je gelukkig!

Maar als je gezondheidsklachten hebt, wil je daar als moeder natuurlijk wel vanaf, anders kan de rest van je gezin daar ook indirect last van krijgen. Goede voeding speelt dan een belangrijke rol bij je herstel. Ik kan je daar,  als orthomoleculair therapeut, bij begeleiden. Ik kijk naar de oorzaak van de klachten en de invloed die deze oorzaak heeft op je hele ­lichaam. Vervolgens zoek ik naar mogelijk­heden om je lichaam veerkrachtiger te maken, zodat jouw lichaam zelf het probleem kan oplossen. Dit kun je doen door een aanpassing van je dagelijkse voeding en soms ook met voedingssupplementen. Als je lichaam namelijk te maken heeft een tekort van een bepaalde stof, kun je die met voedings­supplementen aanvullen.

Soms is het goed om bepaalde voeding (tijdelijk) te laten staan. Belangrijk om te weten is dat je bij gezonde voeding geen honger hoeft te lijden. Na een paar weken kun je al verbetering ervaren. Je investeert op een natuurlijke manier in je gezondheid, zonder bijwerkingen en bij voorkeur voor de rest van je leven.

Persoonlijk advies over een goede investering in je gezondheid?

NEEM CONTACT OP