Migraine verhelpen op natuurlijke wijze dankzij NGP

Heeft u regelmatig last van migraine? Natuurgeneeskundige Praktijk Puur in Oldenzaal staat voor u klaar om uw migraine te verhelpen op een natuurlijke wijze binnen Overijssel. We kijken per cliënt waar het probleem vandaan komt en hoe we de oorzaak het beste kunnen aanpakken. Met onze hulp hebt u geen medicatie meer nodig.

Hoofdpijnaanvallen door darmklachten

Allereerst gaan we op zoek naar de oorzaak van de migraine. Meestal wordt de hoofdpijn veroorzaakt door problemen met de darm. Als ervaringsdeskundige weten wij als geen ander hoe onprettig dit is en door de jaren heen hebben we steeds meer kennis opgedaan om de klachten te verhelpen. De darmen zorgen voor een opname van afvalstoffen en gifstoffen. Wanneer een lekkende darm ervoor zorgt dat deze stoffen in het lichaam terecht komen, kan dit voor hevige hoofdpijnaanvallen zorgen. Met behulp van Natuurgeneeskundige Praktijk Puur brengt u de darmen in een betere conditie, zodat schadelijke stoffen niet meer door het lichaam worden opgenomen. Wij staan garant voor migraine verhelpen zonder medicatie en gaan op zoek naar een natuurlijke oplossing.

Voedingspatroon aanpassen

Het aanpassen van uw voedingspatroon kan veel baat hebben bij migraine verhelpen op een natuurlijke wijze. We bekijken welke voedingsstoffen in uw lichaam ontbreken en welke voeding u juist niet nodig heeft. Op die manier zorgen we ervoor dat uw lijf straks weer optimaal functioneert. Binnen de kortste tijd voelt u zich veel energieker en lekkerder in uw vel. Wanneer u contact met ons opneemt maken we direct een afspraak. Het eerste consult duurt zo’n twee uur, waarbij we onderzoeken waar uw probleem ligt en wat de beste manier is om de oorzaak aan te pakken.

Wilt u uw migraine verhelpen op natuurlijke wijze binnen Overijssel met behulp van Natuurgeneeskundige Praktijk Puur? U kunt bellen naar 06 22936184 of een mail sturen naar info@ngp-puur.nl.

NEEM CONTACT OP