Bioresonantie

quitsmoking2Waarom is het zo moeilijk om er definitief mee op te stoppen? Door een combinatie van lichamelijke verslaving aan nicotine en de geestelijke afhankelijkheid. Met name de ontwenningsverschijnselen zijn berucht. Ruim de helft van het aantal mensen die stoppen heeft er flink last van. Toch lukt het ruim 100.000 mensen per jaar te stoppen. Hoort u daar straks ook bij?

Ontwenningsverschijnselen aanpakken.

Die ontwenningsverschijnselen treden op als de nicotinebehoefte niet meer wordt aangevuld. Het is een onbehaaglijk gevoel dat steeds sterker lijkt te worden. Het kan leiden tot slapeloosheid, irritaties, gevoelens van onrust, eet- en snoepaanvallen etc. Vooral de eerste drie weken zijn voor veel mensen moeilijk. Laser is bij uitstek geschikt om de ontwenningsverschijnselen te verminderen, waardoor volhouden gemakkelijker wordt.

Helpt laser mij definitief van het roken af?

U moet het natuurlijk wel zelf doen. Een sterke motivatie om er definitief mee te stoppen is dan ook belangrijk. De meest succesvolle methode om met roken te stoppen blijkt de methode te zijn die zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid doorbreekt. De therapeut zal dus aan beide aspecten aandacht besteden en u tips geven hoe u om kunt gaan met een leven zonder nicotine. Een behandeling met laser en bioresonantie therapie kan de longenergie en zelfs de wilskracht versterken. De vitaliteit keert meestal snel terug en u voelt zich energieker dan ooit. Zo wordt volhouden steeds gemakkelijker!

De behandeling

De behandeling bestaat uit 4 laserbehandelingen in combinatie met de bioresonantie therapie, 3 weken achter elkaar 1 behandeling en 2 weken na de 3e behandeling volgt de 4e behandeling. Indien nodig en in overleg met u, is orthomoleculaire ondersteuning mogelijk. Naar aanleiding van uw hulpvraag worden consulten door vrijwel alle zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

NEEM CONTACT OP