Bioresonantie in Twente bij NGP

Met de bioresonantie in Twente die we bieden in onze Natuurgeneeskundige Praktijk Puur meten we de energetische staat van het hele lichaam door en behandelen we bijna elke ziekte of stoornis met resultaat. Door middel van het meten van trillingen bekijken wij welke vibratie ziekmakend is en doven we deze in het lichaam. Zo kan uw lichaam zich in de meeste gevallen herstellen.

solar

Ziekmakende trillingen doven

Bioresonantie is een nog vrij onbekende therapievorm. In het lichaam voltrekken zich voortdurend elektromagnetische trillingen door allerlei processen. Met het specifiek apparaat Asyra vangen we dergelijke lichaamstrillingen op. Tijdens de therapie maken we onderscheid tussen gezonde trillingen, afwezigheid van trillingen, verzwakte trillingen en trillingen die duiden op ziekte. Wanneer we een afwijkend frequentiespectrum vinden, kunnen we met de Asyra direct de juiste frequenties aan het lichaam teruggeven. Hierdoor dooft de ziekmakende trilling uit en kan het lichaam herstellen van organische, functionele, acute, chronische, manifeste of in zeer vroeg stadium ziektes en stoornissen. Omdat veel ziekteprocessen beginnen met disharmonische trillingen die chemische processen in het lichaam verkeerd aansturen, is onze bioresonantie in Twente vaak zeer effectief.

Meting van allerlei organen en systemen

Wanneer u contact met ons opneemt maken we meteen een afspraak voor een eerste consult in onze bioresonantie praktijk. Deze duurt twee uur en is meteen uw eerste behandeling. Eventueel komen we op afspraak bij u thuis. In een korte tijd doen we een volledige meting van meer dan veertig organen en systemen in het lichaam. Met een analyse bekijken we wat er nodig is om de organen die uit balans zijn weer in balans te brengen. De testresultaten geven mogelijkheden voor adequate vervolgbehandelingen. Bioresonatie is tevens een goede behandeling bij stoppen met roken.

Heeft u interesse in de bioresonantie in Twente bij Natuurgeneeskundige Praktijk Puur? U kunt bellen naar 06 22936184 of een mail sturen naar info@ngp-puur.nl. We helpen u graag verder.

NEEM CONTACT OP