annemarie smidtWat leuk dat ik u hier mag verwelkomen.
Ik hoop dat u mij het vertrouwen geeft om u (nog) gezonder te maken…

Als eerste kort even iets over mijzelf:
Ik, Annemarie Smidt, ben in Oldenzaal werkzaam als Orthomoleculair Therapeut (volgens de KPNI) en help mensen met hun chronische gezondheidsklachten. Ooit had ik zelf chronische gezondheidsklachten (migraine en darmklachten), tevens zag ik mensen in mijn omgeving jarenlang tobben en verslechteren.
Ik voelde dat het beter kon en ben ermee aan de slag gegaan. Dagelijks ervaar ik nu hoe het is om lekker in je vel te zitten en voldoende energie te hebben. Dit motiveert mij enorm, om de ruim 5 miljoen(!) Nederlanders met chronische klachten te informeren en op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.
Want 1 ding weet ik zeker: Op dit moment hebben teveel mensen last van klachten die niet nodig zouden hoeven zijn. Enerzijds door de leefstijl, anderzijds door symptoombestrijding met medicatie. Mijn insteek is om zover mogelijk terug te gaan naar de oorzaak van de klachten en vandaar uit te behandelen.

NGP-Puur is lid van de KAB (Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen) en de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde). Indien men klachten heeft kan hij op de website van KAB terecht.

 

 

 

 

Bel me op voor een vrijblijvend consult! 06 22936184