Natuurlijk afvallen in Overijssel met hulp van NGP

Wilt u gezond afvallen? Natuurgeneeskundige Praktijk Puur in Oldenzaal helpt u met natuurlijk afvallen binnen Overijssel. Door middel van de juiste voeding voelt u zich lekkerder in uw vel en nemen de kilo’s af. Wij geven u inzicht in hoe uw lichaam werkt en laten u ontdekken waar het bij u mis gaat.

oerslank2

Een juist voedingspatroon voor gezond afvallen

We starten het natuurlijk afvallen met een detox programma van negen dagen. Deze kuur zorgt ervoor dat alle afvalstoffen en gifstoffen worden verwijderd uit uw lichaam en dat u straks makkelijker afvalt. Uw lichaam slaat de betreffende stoffen namelijk op in de vetcellen. We moeten u dus eerst het lichaam laten reinigen. Na de detox kuur nemen we het voedingspatroon met u door. Vaak komt het voor dat mensen te weinig eten. Om te zorgen dat u op een gezonde manier leeft, veranderen we uw gehele mindset en eetgewoonte. Gedurende de negen dagen bespreken we telefonisch en via de mail wat er wel en niet mag en ondersteunen we u waar nodig. Eventueel kunnen we met u mee naar de supermarkt om te kijken wat nu echt gezond is. Hierbij nemen we verschillende ingrediëntenlijstjes door om u bewust te maken van voeding en vulling en het verschil daartussen.

Afvalprogramma op maat

Hoe lang het traject duurt hangt volledig af van u als persoon; hoeveel wilt u afvallen en wat is het probleem waardoor uw gewicht toeneemt? Oorzaken kunnen te veel eten, vocht vasthouden of een hormonale disbalans zijn. Per cliënt bekijken we wat de oorzaak van gewichtstoename is en wat de beste en makkelijkste manier voor u is om het doel te bereiken. Met onze hulp leert u uw lichaam voeden met de juiste voeding, zodat het gaat doen wat het moet doen. Wilt u juist aankomen door middel van een gezond voedingspatroon? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u natuurlijk afvallen binnen Overijssel met behulp van Natuurgeneeskundige Praktijk Puur? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 22936184 of een mail te sturen naar info@ngp-puur.nl. We helpen u spoedig verder.

NEEM CONTACT OP