Als je te maken hebt met een bepaalde klacht of aandoening (zoals huidklachten, darmklachten, ­overgewicht, fibromyalgie, ­vermoeidheid, ­hoofdpijn, migraine, allergie, burn-out of longproblemen), dan is de kans groot dat je lichaam uit balans is geraakt door een verstoring of blokkade. Gelukkig is er iets aan te doen!

Bioresonantie met behulp van de Asyra Pro geeft je inzicht in jouw eigen gezondheid. De Asyra Pro laat je niet alleen weten wat de oorzaak is van je klacht(en), maar geeft ook mogelijke oplossingen aan, zonder dat je allerlei onaangename behandelingen hoeft te ondergaan. Natuurgeneeskundig therapeut Annemarie Smidt gebruikt de Asyra Pro in haar praktijk.
Hoe werkt het? Annemarie: ‘Het systeem meet allerlei processen die in je lichaam plaatsvinden, door middel van energiefrequenties die de organen afgeven. De methode is voor de cliënt heel simpel en niet pijnlijk, want de cliënt hoeft alleen maar twee elektroden vast te houden. Als de resultaten bekend zijn, worden die met de cliënt besproken. Daarna vindt de behandeling plaats met behulp van de fotonlaserpen en homeopathische middelen.’
De Asyra Pro geeft informatie weer rond bijvoorbeeld vitamine- en mineralentekorten, allergieën en voedselintoleranties, verslavingen en psychische problematiek.

Orthomoleculaire geneeskunde


Met orthomoleculaire geneeskunde en voedingstherapie zijn allerlei klachten te verminderen of te genezen. Het woord ‘orthomoleculair’ komt uit het Grieks en betekent letterlijk ‘de juiste moleculen’, oftewel ‘de juiste voedingsstoffen’. Deze therapie werkt uitsluitend met stoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken. Er wordt vooral grondig gezocht naar de oorzaak van de klacht, waarop vervolgens de therapie wordt ingezet.
Annemarie: ‘Ik maak gebruik van voedingssupplementen, die de cliënt inneemt om tekorten van onder andere vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren aan te vullen tot een optimaal niveau. Ik maak alleen gebruik van natuurlijke producten waarvan de werking is onderzocht en aangetoond.’

Ook een orthomoleculair consult?

NEEM CONTACT OP