Natuurlijke geneeswijze in Overijssel bij NGP

Bent u op zoek naar een natuurlijke geneeswijze in Overijssel? Bij Natuurgeneeskundige Praktijk Puur (NGP) in Oldenzaal bent u aan het juiste adres voor orthomoleculaire geneeskunde. Met onze jarenlange ervaring proberen wij door middel van de juiste suppleties uw lichamelijke klachten volledig weg te nemen.

bouwstenen

Behandeling van uw verstoringen

Orthomoleculaire geneeskunde is een behandeling van verstoringen, waarbij wij organen en weefsels voorzien van de meest optimale verhouding van voedingsstoffen als vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren en enzymen. In onze praktijk bekijken we welke voeding uw lichaam wel en niet nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Hoofdpijn, buikpijn, menstruatiepijn of allergische klachten zijn voorbeelden van een niet uiterst functionerend lichaam. NGP voert deze vorm van natuurlijke geneeswijze uit volgens de ‘Klinische Psycho-Neuro-Immunologie’. Zo weet u zeker dat we ook kijken naar de psychologische en neurologische factoren en naar de werking van het immuunsysteem. Met een verkeerde voeding kan het immuunsysteem namelijk overactief raken en voor vermoeidheidsklachten zorgen. Bovendien zijn wij aangesloten bij beroepsvereniging MBOG.

Natuurlijke producten

We streven ernaar om te werken met stoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken. Gedurende de behandeling werken we enkel met natuurlijke producten en gaan wij op zoek naar de oorzaak van het probleem. De nodige suppleties halen we alleen uit voeding. Bij ons bent u verzekerd van een duidelijke uitleg en een effectieve aanpak. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we meteen het eerste consult van twee uur in. Tijdens het gesprek bespreken we uw klachten en gaan we op zoek naar een oplossing. Het traject kan weken tot maanden duren. Blijkt u medicatie nodig te hebben? Dan verwijzen we u door naar de dokter. In principe voeren wij de orthomoleculaire behandeling in onze praktijk uit. Eventueel is een afspraak bij u thuis mogelijk in overleg.

Wilt u meer weten over onze natuurlijke geneeswijze in Overijssel of een afspraak maken voor de orthomoleculaire behandeling? Bel naar 06 22936184 of stuur een mail naar info@ngp-puur.nl.

NEEM CONTACT OP