Darmklachten verhelpen in Overijssel dankzij NGP

Heeft u regelmatig last van migraine, eczeem, depressie, vermoeidheid, spierpijn of ontstekingen? Deze klachten zijn vaak afkomstig uit de darm. Natuurgeneeskundige Praktijk Puur staat daarom voor u klaar om dergelijke darmklachten te verhelpen binnen Overijssel. Binnen tien weken proberen we uw darmfunctie zo goed mogelijk te herstellen.

kiwi2

Herstel van uw darmfunctie

De darm zorgt wanneer deze goed functioneert voor het opnemen van voedingsstoffen en het uitscheiden van afvalstoffen. Het opnemen van voeding zorgt ervoor dat de bouwstoffen in het lichaam worden opgenomen zoals het hoort. Het lichaam van mensen met een vettige of brijige ontlasting scheidt vaak veel vet uit in plaats van dat het vet opneemt. Als er te weinig vet in uw lichaam is om de hersens en het totale zenuwstelsel te voeden, krijgt u een signaal van het lijf dat er meer gegeten moet worden. Vaak wordt de ontlasting dan nog vettiger en neemt u nog steeds geen vetten op. Daarnaast zijn eiwitten enorm belangrijk voor ons lichaam. Heeft u een ontlasting die ‘riekt’, dan kunt u wel stellen dat de eiwitten niet goed zijn opgenomen door het lichaam. Om te zorgen dat uw darm optimaal functioneert tijdens het verteringsproces en om een einde te maken aan uw darmproblemen binnen Overijssel staan wij voor u klaar om uw darmklachten te verhelpen.

Gezonde darmen en ontlasting

Door middel van de juiste voeding zorgen we voor gezonde darmen, een gezonde ontlasting en een goede opname van voedingsstoffen. In de eerste weken van het behandelplan halen we alle mogelijke triggers uit uw voeding en bekijken we welke stoffen ontbreken in uw lichaam. Wanneer u geen parasieten, schimmels of andere bacteriën in de darm heeft, beginnen we met het kijken naar de persoonlijke triggers. Zo kunnen darmproblemen bijvoorbeeld ontstaan door suikers, zuivel of gluten. We passen uw voeding aan en bieden u eventueel Aloë Vera drankjes om de eiwit-, de vet- en de koolhydratenopname te verbeteren. Het traject passen we volledig op de persoon aan. Het herstel van de darmfunctie heeft zo’n zes tot tien weken nodig.

Wilt u uw darmklachten verhelpen in samenwerking met de specialisten van Natuurgeneeskundige Praktijk Puur? Bel naar 06 22936184 of stuur een mail naar info@ngp-puur.nl.

NEEM CONTACT OP